Árak

A könyvelési díj megállapítása nem egyszerű feladat, mert nem könnyű előre megállapítani a munka volumenét. Ahhoz, hogy megfelelő ár alakuljon ki mindkét fél számára segítségre van szükség a leendő ügyféltől, és ez időnként a könyvelendő anyag függvényében és az infláció miatt változtatásra szorul.
A könyvelési díjakat mindig az ügyféllel egyeztetve, a bizonylatok mennyisége, és az esetleges további egyedi igények határozzák meg.

Tehát ezek az árak tájékoztató jellegűek, ezektől mindkét irányban el lehet térni indokolt esetben.

- Egyéni vállalkozó könyvelés:    5,000.- Ft-tól
- Társas vállalkozás könyvelés:    20,000.- Ft-tól

Fent megjelölt árak az ÁFA összegét nem tartalmazzák!

Az év végi beszámolók, adóbevallások elkészítése benne van a havi árban, külön egyhavi könyvelési díjat nem számítok fel.

A bérszámfejtési díj egységesen minden vállalkozási formában 1.000 Ft + áfa / fő / hó. Kizárólag a bérszámfejtési szolgáltatás igénybevétele esetén: 2500 Ft + áfa / fő / hó-tól.

A könyvvizsgálati díj megállapítása még differenciáltabban történik mivel a fenti szempontokon kívül még figyelembe veszem, hogy havi, negyedéves vagy évi gyakoriságú könyvvizsgálatot igényel az ügyfél. A tulajdonosi és a cégvezetői kör mennyire különül el egymástól és a könyvvizsgálati felkérés honnan jön.

Könyvvizsgálati alapár éves egyszeri díj esetén 150.000,- Ft + ÁFA ártól kezdődik.